Ga naar inhoud
MAP

Eéndaagse Miracle Morning Retreat

Pean, Nes-Akkrum

Begin je dag krachtig met de Miracle Morning Retreat. Tijdens deze retreat leer je hoe je jouw ochtend optimaal benut en 0ntdek hoe een sterke ochtendroutine je leven kan veranderen en je helpt jouw volle potentieel te benutten.

Wie de ochtend wint, wint de dag. Tijdens de Eéndaagse Miracle Morning Retreat ontdek je hoe je elke ochtend kunt beginnen met focus, energie en richting. Deze retreat is speciaal ontworpen om jou te helpen het leven te creëren dat je altijd hebt willen leven, door de kracht van een sterke ochtendroutine.

Verandering en groei 🌿

In deze retreat leer je de principes van de Miracle Morning, een methode die wereldwijd duizenden mensen heeft geholpen hun volle potentieel te benutten. Door stil te staan bij de 6 Life-Savers – stilte, affirmaties, visualisatie, beweging, lezen en schrijven – zet je stappen naar een meer succesvolle en bewuste levensstijl. Je krijgt praktische tools aangereikt om jouw eigen ochtendroutine vorm te geven, zodat je elke dag krachtig kunt beginnen.

🌟 Wat kun je verwachten?

De retreat start met een inspirerende talk over de kracht van de ochtend. Daarna ga je aan de slag met de 6 Life-Savers, waarbij je praktische tips en oefeningen krijgt om deze in jouw dagelijkse routine te integreren. Je leert niet alleen hoe je de ochtend wint, maar ook hoe je dit volhoudt in je drukke leven. De serene omgeving van Pean-buiten helpt je om je volledig te focussen op jezelf en je groei.

Praktische informatie 🌼

Van: Zondag 17 november 2024 om 10:00 uur
Tot: Zondag 17 november 2024 om 17:00 uur
Groepsgrootte: Maximaal 16 personen
Prijs: €99,-

Inschrijven voor de wachtlijst

Wil je de kracht van een Miracle Morning ervaren? Schrijf je dan in voor de wachtlijst en we houden je op de hoogte zodra er een plek beschikbaar is. Dit is jouw kans om een levensveranderende ochtendroutine te leren, die gegarandeerd succes en persoonlijke groei brengt.

Rust en focus 🌅

Tijdens de retreat krijg je de ruimte om je volledig te richten op je persoonlijke ontwikkeling. De kracht van de ochtend, gecombineerd met de rustgevende natuur van Friesland, zorgt voor een diepgaande ervaring die je leven blijvend zal verrijken. Doe mee en leer hoe je elke dag het allerbeste uit jezelf kunt halen.

De Eéndaagse Miracle Morning Retreat is jouw startpunt voor een krachtiger, succesvoller en gelukkiger leven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou deze reis aan te gaan. 🌿🌟

Wanneer:
17 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 99,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Eéndaagse Miracle Morning Retreat
Pean

Pean 1
8494NB Nes-Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten