Ga naar inhoud
MAP

Non-Dualiteit Solo Retreat

Pean, Nes-Akkrum

Tijdens de Non-Dualiteit Solo Retreat dompel je jezelf onder in de diepe wijsheid van Advaita Vedanta, een van de oudste en meest fundamentele filosofieën van non-dualiteit. Dit driedaagse retreat biedt de unieke kans om

🌟 Non-Dualiteit Solo Retreat: Verdieping in Advaita Vedanta en Zelfontdekking

Tijdens de Non-Dualiteit Solo Retreat dompel je jezelf onder in de diepe wijsheid van Advaita Vedanta, een van de oudste en meest fundamentele filosofieën van non-dualiteit. Dit driedaagse retreat biedt de unieke kans om via de eeuwenoude tekst Drig Drishya Viveka een beter begrip te krijgen van jezelf, je identiteit en de wereld om je heen. Ontdek het onderscheid tussen de waarnemer en het waargenomene, een essentieel inzicht voor spirituele groei en zelfontdekking.

Verdieping in oude wijsheid 🌿

De Drig Drishya Viveka is een tijdloze tekst die je helpt te begrijpen hoe ons bewustzijn werkt en hoe we vaak gevangen raken in onze identificatie met de objecten van onze waarneming, zoals emoties en gedachten. Deze retreat biedt je de ruimte om stil te staan bij deze diepe inzichten en te reflecteren op je eigen leven en identiteit. Hoewel deze geschriften meer dan 2500 jaar oud zijn, blijven de lessen verrassend relevant voor onze moderne zoektocht naar zelfkennis en innerlijke rust.

Wat kun je verwachten? 🌟

Je krijgt toegang tot inspirerende audiofiles van de guru Swami Tadatmananda, die de Drig Drishya Viveka op een toegankelijke manier uitlegt. Deze lessen worden aangevuld met meditaties en reflecties die je helpen de theorie in de praktijk te brengen. Het besef van wie je werkelijk bent, los van je gedachten, gevoelens en ervaringen, is levensveranderend. Door je te verdiepen in deze teksten, maak je ruimte voor een transformatie in bewustzijn, die niet alleen rust brengt, maar ook helderheid in je dagelijkse leven.

  • Start: 10 februari 2025 om 14:00 uur
  • Einde: 12 februari 2025 om 10:00 uur
  • Duur: 3 dagen, 2 nachten
  • Groepsgrootte: 1 persoon per natuurhuisje
  • Prijs: €295,-

Locatie: Pean-buiten 🏡

De retreat vindt plaats in Pean-buiten, een kleinschalig vakantiedorp dat bestaat uit 12 luxe waterlodges, gelegen in het hart van Nationaal Park Alde Feanen. Deze serene, waterrijke omgeving is perfect voor mensen die zich willen terugtrekken uit de dagelijkse drukte en tijd willen nemen voor reflectie en zelfontdekking. De lodges zijn ontworpen met oog voor comfort en rust, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf.

Rust en natuur 🌿

Pean-buiten biedt je niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook de perfecte omgeving om tot rust te komen. De afgelegen ligging in het natuurpark, omringd door water en groen, biedt volledige privacy en stilte. Deze omgeving ondersteunt de diepe reflectie die nodig is om de lessen van de Drig Drishya Viveka ten volle te ervaren.

Zelfzorg en voeding 🍲

Tijdens je verblijf heb je de vrijheid om zelf je maaltijden te bereiden in de volledig uitgeruste keuken van je waterlodge. Koken met verse, lokale ingrediënten draagt bij aan een bewuste en gezonde levensstijl. Dit proces van zelfzorg is een integraal onderdeel van de retreat, omdat het bijdraagt aan een evenwichtige geest en een diepere verbinding met jezelf. Je kunt je maaltijden volledig aanpassen aan je eigen dieetwensen en allergieën, wat de ervaring nog persoonlijker maakt.

Wat is inbegrepen? 📦

  • Een complete retreat gericht op non-dualiteit en zelfreflectie
  • Inspirerende audiofiles van guru Swami Tadatmananda die de Drig Drishya Viveka verklaart
  • Teksten en meditaties om je ervaring te verdiepen
  • 2 overnachtingen in een luxe waterlodge van Pean-buiten
  • Gebruik van de faciliteiten in een volledig ingerichte lodge
  • Een onvergetelijke ervaring die je dichter bij jezelf brengt

Begeleiding en leerervaring 📚

De begeleiding tijdens de retreat wordt verzorgd door inspirerende audiofiles en zorgvuldig geselecteerde materialen die je helpen de diepgaande lessen van de Advaita Vedanta te begrijpen en toe te passen. Deze bronnen zijn speciaal gekozen om je te ondersteunen in je zoektocht naar zelfkennis en om je reflectieproces te verdiepen. Daarnaast krijg je toegang tot extra leermaterialen zoals podcasts, meditaties en artikelen die de lessen verder verduidelijken en je inzicht in non-dualiteit vergroten.

Bereikbaarheid 🚗

Pean-buiten is goed bereikbaar met de auto en beschikt over ruime parkeergelegenheid, inclusief laadpalen voor elektrische voertuigen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je de trein nemen naar station Akkrum, waar een ophaalservice klaarstaat om je naar de locatie te brengen. Voor degenen die milieubewust willen reizen, is carpoolen met andere deelnemers ook een optie.

Ontdek de kracht van non-dualiteit tijdens de Non-Dualiteit Solo Retreat. Deze retreat biedt je een unieke kans om je los te maken van dagelijkse zorgen en je te verdiepen in de eeuwenoude wijsheid van Advaita Vedanta. Kom tot rust, reflecteer en ontdek wie je werkelijk bent. 🌿

Wanneer:
10 februari 2025 t/m 12 februari 2025
Prijsinformatie:
Vanaf € 295,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Non-Dualiteit Solo Retreat
Pean

Pean 1
8494NB Nes-Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten