Ga naar inhoud
MAP

Meerdaagse Wandel en Yoga Singles Retreat in Friesland

Pean, Nes-Akkrum

🌳 Meerdaagse Wandel en Yoga Singles Retreat biedt de perfecte balans tussen alleen reizen en samenzijn met yoga bij zonsopgang en wandelingen in Friesland. Ontspan en maak nieuwe connecties in een vredige omgeving. Verbind met gelijkgestemde singles en sluit vriendschappen voor het leven. 🌼🧘💫

Ontdek de ideale balans tussen alleen reizen en samenzijn tijdens onze Meerdaagse Wandel en Yoga Singles Retreat. Deze unieke ervaring combineert wandelen, buitenactiviteiten en yoga, waardoor je de perfecte setting vindt voor zowel persoonlijke reflectie als sociale interactie. Laat je omarmen door het water, de natuur en een vredige omgeving terwijl je jezelf opnieuw ontdekt en nieuwe connecties maakt.

Verbinding en rust 🌼

Onze retreat biedt een uitstekende gelegenheid om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. Je zult genieten van de rustgevende natuur en het water, wat bijdraagt aan een vredige omgeving waarin je volledig kunt ontspannen. Deze ervaring is speciaal ontworpen om je innerlijke rust te vinden en tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden om nieuwe vriendschappen te sluiten.

🌟 Wat kun je verwachten?

Je retreat begint met een revitaliserende ochtendyoga tijdens de zonsopgang. Deze sessie is ideaal om je innerlijke balans te vinden en je dag vol energie te beginnen. Aansluitend ga je heerlijk wandelen in het prachtige Friesland, wat een perfecte combinatie is van sportief bezig zijn en ontspannen. Tijdens de wandelingen krijg je de kans om anderen beter te leren kennen en te genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen.

Praktische informatie 🍃

  • Van: Woensdag 6 november 2024 om 15:00 uur
  • Tot: Vrijdag 8 november 2024 om 12:30 uur
  • Lengte: 3 dagen, 2 nachten
  • Groepsgrootte: Maximaal 25 personen
  • Prijs: €495,-

Inschrijven voor de wachtlijst

Wil je zeker zijn van een plek in deze unieke retreat? Schrijf je dan in voor de wachtlijst en we houden je op de hoogte zodra er een plek beschikbaar komt. Dit is je kans om deel te nemen aan een onvergetelijke ervaring vol verbinding, ontspanning en nieuwe vriendschappen.

Verbinding 💫

Onze activiteiten bieden prachtige kansen om gelijkgestemde singles te ontmoeten. Hoewel je alleen komt, zorgen de gezamenlijke ervaringen zoals yoga en wandelen ervoor dat je gemakkelijk nieuwe vriendschappen sluit, misschien wel voor het leven. Deze retreat is ontworpen om je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel te verrijken.

Doe mee aan de Meerdaagse Wandel en Yoga Singles Retreat en ontdek een nieuwe manier van reizen, ontspanning en verbinding. Laat je inspireren door de serene omgeving en de mooie mensen die je zult ontmoeten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren. 🌼🧘💫

Wanneer:
6 t/m 8 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 495,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Meerdaagse Wandel en Yoga Singles Retreat in Friesland
Pean

Pean 1
8494NB Nes-Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten