Ga naar inhoud
MAP

Mannen van Naam - Een Ierse middag met...

De Skâns Gorredijk, Gorredijk

De Mannen van Naam komen met een compleet Iers programma met tal van klassiekers, onder andere The Dubliners en The Pogues. Muziek die je meeneemt over de groene heuvels tot diep in de Ierse pubs. En uiteraard wordt elk nummer in het typische Mannen van Naam-jasje gestoken.

In dit theaterprogramma gaan de Mannen op zoek naar hun Keltische roots. Ze reizen naar Ierland en komen terug met mooie, spannende en hilarische verhalen waaruit veel duidelijk zal worden. Het resultaat is een compleet Iers programma met tal van klassiekers, onder andere The Dubliners en The Pogues. Muziek die je meeneemt over de groene heuvels tot diep in de Ierse pubs. En uiteraard wordt elk nummer in het typische Mannen van Naam-jasje gestoken.

Zanger/gitarist Ton Smulders zorgt met zijn humoristische verhalen voor de optimale sfeer. De andere mannen, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven, brengen een scheepslading aan instrumenten mee, waaronder Ierse whistles, banjo, accordeon en doedelzak. En alsof het niet genoeg is, komt speciaal voor deze gelegenheid de virtuoze fiddleplayer Siard de Jong mee. Slainte! Het wordt zoals de Pogues het al zongen: Fiësta! 

Overigens zal na de voorstelling het feest nog niet voorbij zijn, want in de foyer zullen de heren het publiek trakteren op een heuse Irish Pubquiz. Ton Smulders zal op zijn bekende humoristische wijze de quiz presenteren, terwijl de andere drie bandleden er vrolijke Ierse muziek bij maken. En uiteraard is er een leuke prijs te verdienen. Een gezellig slot van een fantastische avond!

Wanneer:
15 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 19,75
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Mannen van Naam - Een Ierse middag met...
De Skâns Gorredijk

De Skâns Gorredijk
Loaijersstrjitte 2
8401DV Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten