Ga naar inhoud
MAP

Workshop: Teken je eigen Nature Journal

Bibliotheek Drachten, Drachten

Begin dan onder leiding van kunstenaar en natuurgids Mirja Brandorff aan je eigen natuurdagboek. Voor jong en oud.

Vind je het leuk om te tekenen? Houd je van de natuur? Kom dan naar de bibliotheek en combineer die twee in de workshop ‘Nature Journaling’. Begin onder leiding van kunstenaar en natuurgids Mirja Brandorff aan je eigen natuurdagboek. Ook geschikt voor kinderen! 

In de herfst kun je genieten van warme kleuren en liggen de natuurschatten letterlijk voor het oprapen. Dit geeft volop inspiratie om van alles te ontdekken en vast te leggen op papier.  

Tijdens deze workshop leert Mirja (van Nature Art) je hoe je kunt ‘natuur journalen’. Bij deze leuke en ontspannende bezigheid combineer je tekenen/schilderen met schrijven over natuurontdekkingen en buitenbelevenissen. Mirja leert je een aantal tekentechnieken en je kunt experimenteren met verschillende materialen zoals waterverf, fineliner en potloden. Leer hoe je een kleurenpalet van je omgeving kunt maken. 

Voor materialen wordt gezorgd. De workshop is in de bibliotheek en bij mooi weer ga je ook naar buiten om te tekenen. Je kunt eventueel ook je eigen natuurvondsten meenemen. Tekenervaring is niet nodig. Leuk voor het hele gezin (kinderen: 8+). 

Wanneer:
17 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,- (voor leden)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bibliotheek Drachten

Bibliotheek Drachten
Museumplein 1
9203 DD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten