Ga naar inhoud
MAP

Super Classics

Poppodium Iduna, Drachten

Maak je klaar voor de nieuwe editie van het ultieme dansfeest Super Classics met guilty pleasures uit de jaren ’80, ’90 en ‘00 in Iduna! Super Classics neemt je mee op een nostalgische reis met de grootste hits van legendes zoals...

Maak je klaar voor de nieuwe editie van het ultieme dansfeest Super Classics met guilty pleasures uit de jaren ’80, ’90 en ‘00 in Iduna!

Super Classics neemt je mee op een nostalgische reis met de grootste hits van legendes zoals Doe Maar, Madonna en Michael Jackson. Verwacht de glitter en glamour van Baywatch en Beverly Hills 90210. Dj-maestro Ricardo Silvio en zijn team zorgen ervoor dat jij een fantastische avond beleeft vol dansbare, foute en herkenbare deuntjes. Van Wham tot A-Ha, King Bee tot U2, en de beats van 2 Unlimited en Paul Elstak, tot de klassiekers van Chic, Spargo, Prince en Whitney Houston – alles komt voorbij!

Maar dat is nog niet alles: naast de iconische nummers worden ook vergeten juweeltjes en hun originele videoclips, tv-series en films getoond op een groot scherm. Bereid je voor op het gezelligste dansfeest van Friesland, waar de tijd even stilstaat en je oude herinneringen weer tot leven komen. Trek je dansschoenen aan en mis dit feest niet – het wordt episch!

Wanneer:
19 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Super Classics
Poppodium Iduna

Oliemolenstraat 16
9203ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten